logo | Miller Szilvia Marketing

Tanácsadás

Akár gyors, konkrét segítségre van szükséged, akár teljes stratégiára egy magasan képzett és tapasztalt online marketingestől, van megoldásom a számodra. 


Válassz az egyszeri vagy a folyamatos tanácsadás között attól függően, mi felel meg most leginkább a céljaidnak, a büdzsédnek vagy a vállalkozásod azonnali igényeinek. 

1. Marketing SOS

Egy óra intenzív tanácsadás, ami alatt annyi segítséget kapsz, hogy hónapokig élvezed majd a hasznát.


  • Elakadtál, és tudni szeretnéd, pontosan milyen lépéseket tegyél, hogy beinduljanak a dolgok?
  • Szükséged van valakire, aki átnézi a weboldalad, és megmondja, min változtass, hogy több ügyfelet hozzon? 
  • Facebook/Instagram hirdetések nem hozzák a várt eredményt? 
  • Nem hoznak megrendeléseket az emailjeid?
  • Szeretnél elindulni egy jó projekttel, de azt sem tudod, hol fogj neki?


Bármilyen marketing jellegű problémád is van, tőlem megkapod azokat a válaszokat, amikkel el tudod érni, amit akarsz. 

Olyan gyakorlati tanácsokat fogsz kapni, amik a te konkrét helyzetedre vonatkoznak, a te termékedre, piacodra és erőforrásaidra vannak szabva.


Rengeteg minden belefér egy órába! Ráadásul a konzultáció előtt kitöltesz majd egy kérdőívet is, ami alapján fel tudok készülni a megbeszélésünkre, és ott már csak a lényegi dolgokkal kell foglalkoznunk.


A Marketing SOS tanácsadás végeredménye: tudod, mit kell tenned, hogy jól menjenek a dolgok. Ott lesz a kezedben a megoldás, amit azonnal át tudsz ültetni a gyakorlatba, és mérhető eredményeket fog hozni.


Befektetés: 37.000 Ft (egyórás konzultáció)


2. Konzultáció csomag

Tele vagy ötletekkel, álmokkal és célokkal... Viszont annyi a lehetőség és a tennivaló, hogy már egészen össze vagy zavarodva, hogy pontosan mit is kellene csinálnod. 


Csak azt tudod, hogy amit eddig tettél, az még mindig nem hozta meg a várva várt eredményt, és fogalmad sincs, hogy az ezer marketing eszköz és tanács közül mi lesz az a néhány, ami tényleg beindítja végre a dolgokat.


Vagy lehet, hogy most kezdtél új vállalkozásba, és (roppant bölcsen) szeretnéd elkerülni azokat a buktatókat, amikbe a legtöbben szinte belebuknak.


Egyszerűen szeretnél annyira sikeres lenni, amennyire csak lehet, olyan gyorsan, ahogy csak lehet.


Tudod, hogy egyedül nem fog menni. Tudod, hogy szükséged van valakire, aki megmondja, hogy pontosan mit tegyél, és azt hogyan kell csinálni.


Az is jól jönne, ha valaki számon kérné mindezeket rajtad, és elvárná, hogy meg is csináld.


Képzeld el, hogy van melletted valaki, aki tiszta szívéből szeretné, hogy sikeres legyél – és ráadásul megvan a tudása és a szakértelme is ahhoz, hogy folyamatosan segítsen téged.


A marketing nagyon nagy részben felelős egy vállalkozás sikeréért. 


Ha neked olyan szolgáltatásod van, ami jobbá teszi az emberek életét, és tudod, hogy nagyszerű eredményeket tudsz produkálni az ügyfeleidnek, akkor itt vagyok, hogy segítsek neked elérni, amit szeretnél.


A konzultációs csomag ezeket nyújtja neked:


  • Egy lépésekre lebontott tervet, amivel azonnal növekedésnek indulhatsz
  • Rendszeres megbeszéléseket, ahol átnézzük a történéseket, számokat és a következő tennivalókat
  • Segítséget az ajánlatoddal, marketing szövegekkel, közösségi média stratégiával, árazással, márkaépítéssel, rövid- és hosszútávú marketing stratégiával, és mindazzal kapcsolatban, amire szükséged van, hogy megvalósíthasd a céljaidat
  • Ha azt szeretnéd, akár helyetted is megcsinálok dolgokat: beállítom a Facebook hirdetéseidet, átdolgozom az értékesítési oldalad, megírom a promóciós emailjeidet... amit csak szeretnél.


Az óráidat úgy használod fel, ahogy akarod, ahogy számodra a leghasznosabb:


Maradhatunk a heti egyórás megbeszélésnél. de lehet, hogy te havonta szeretnél egy hosszabb konzultációt.

Összejöhetünk három órára is egyben, ami alatt kidolgozunk egy konkrét projektet, vagy ott, helyben el is készítjük hozzá a legfontosabb dolgokat.


És ha előbb szúrnád magad szemen egy tortavillával, minthogy megírd a saját weboldalad szövegét, akkor akár arra is felhasználhatod az óráid, hogy én megírjam helyetted.

Amit csak akarsz, tényleg. 


A folyamatos konzultációval mindig tudni fogod, épp mi a következő lépésed, és folyamatosan ott vagyok melletted, hogy segítsek, ha épp elakadnál. Befektetés: 250.000 Ft / tízórás csomag (25.000/óra)

Kérdésed van?

+36 70 564 9155

hello@millerszilvia.hu


Copyright 2019 - SM DIGITAL LTD  |  Adatkezelési Nyilatkozat  |  Kapcsolat